Η Πάργα είναι παραθαλάσσια παραδοσιακή κωμόπολη χτισμένη αμφιθεατρικά σπάνιας ομορφιάς και βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Πρέβεζας. Ένα από τα πιο γραφικά και κοσμοπολίτικα σημεία της βόρειοδυτικής Ελλάδας και αποτελεί από τους πλέον δημοφιλείς τόπους καλοκαιρινών διακοπών λόγω των πανέμορφων παραλιών που διαθέτει.
Η πόλη διατηρεί την οχύρωσή της ενώ στη δεξιά πλευρά της, υψώνεται το μεσαιωνικό κάστρο της Πάργας με πολλά κτίρια μέσα σ΄ αυτό.
Απέναντι ακριβώς από την πόλη υπάρχει το γραφικό Νησί της Παναγιάς στο οποίο είναι κτισμένη εκκλησία καθώς και μεσαιωνικά ενετικά και γαλλικά κτίσματα. Αποτελεί τον πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Ηπείρου.
Η Πάργα απέχει 68 χιλιόμετρα από την Πρέβεζα, 40 χιλιόμετρα από την Ηγουμενίτσα και έχει απέναντι της τα γραφικά νησάκια των Παξών και Αντίπαξων, όπου τους καλοκαιρινούς μήνες συνδέεται καθημερινά μέσω ακτοπλοϊκής σύνδεσης. Επίσης συνδέεται με την Αμμουδιά, την Κέρκυρα και την Λευκάδα.

Η πανέμορφη Πάργα σας προσκαλεί να γνωρίσετε τη μακραίωνη ιστορία της, τις ποικίλες φυσικές ομορφιές της, τη φιλοξενία των κατοίκων της αλλά και να γνωρίσετε τις όμορφες και τις εξωτικές παραλίες των γύρω περιοχών.